دستور پخت شامی بادمجان

طرز تهیه شامی بادمجان

مواد لازم برای شامی بادمجان:

گوشت چرخ کرده  400 گرم
بادمجان  500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سیر رنده شده  5 حبه
جعفری خرد شده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه شامی بادمجان:

برای درست کردن شامی بادمجان، ابتدا بادمجان ها را رنده کنید و به آن 1 قاشق نمک اضافه کنید و نیم ساعت به آن استراحت بدهید، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و آب بادمجان را بگیرید و با مواد مخلوط کنید و خوب ورز بدهید و آن ها را مانند شامی آماده کنید و داخل ظرفی بچینید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید و بعد از آن داخل روغن سرخ کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت شامی بادمجان " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --