دستور پخت سینه مرغ با سس پرتقال و عسل

سینه مرغ با سس پرتقال و عسل

زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت15 دقیقه

مواد لازم برای سینه مرغ با سس پرتقال و عسل برای4 نفر

عسل 1/4 فنجان
آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
سیر ریز خرد شده 1 حبه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی 1/2 قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
7 گرمچربی

21 گرمکربوهیدرات

21قند

26 گرمپروتئین

سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است. این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.

طرز تهیه:

عسل، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سینه های مرغ را نصف کنید. سپس تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره آب شد سینه های مرغ را با کره حدود 5 دقیقه سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید.

سس عسل و پرتقال را روی مرغ ها بریزید و آن ها را حدود 3 دقیقه با سس بپزید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی آن ها بریزید و نوش جان کنید.

5 دیدگاه برای دستور پخت سینه مرغ با سس پرتقال و عسل ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --