دستور پخت سیب زمینی و تره فرنگی پنیری

طرز تهیه سیب زمینی و تره فرنگی پنیری

مواد لازم برای سیب زمینی و تره فرنگی پنیری :

 کره یا مارگارین ۲ قاشق غذاخوری
آرد همه کاره  ۳ قاشق غذاخوری
 آویشن تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
 نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه نصف قاشق چایخوری
خامه زده شده ۳ فنجان
سیب زمینی ۶ عدد (حدود ۱٫۳۰۰ کیلوگرم)
سیر خرد شده ۳ حبه
تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار ۱۷۰ گرم

طرز تهیه سیب زمینی و تره فرنگی پنیری :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با کره چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به آرامی خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.

سیب زمینی را پوست کنده و به تکه های ۶ سانتیمتری خرد کرده و بعد این تکه ها را به چهار قسمت تقسیم کنید. سیب زمینی، سیر و تره فرنگی را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید. حالا این سیب زمینی ها را داخل ظرف مخصوص فر بریزید.

روی ظرف را با فویل پوشانده و برای سه دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان فویل را برداشته و ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی آن طلایی رنگ و سیب زمینی ها نرم شوند. بعد روی آن پنیر ریخته و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --