دستور پخت سیب زمینی شکم پر خوشمزه و راحت!

سیب زمینی شکم پر خوشمزه و راحت!

مواد لازم:

گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون 500 گرم
برنج قهوه ای 1 فنجان
سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید) 4 عدد
نمک 2/1 قاشق چایی خوری
فلفل برای طعم دار کردن مقداری
نخودفرنگی پخته شده 2/1 فنجان
پیاز قرمز خرد شده 4/1 فنجان
پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی) 2/1 فنجان
جعفری خرد شده 1 قاشق چایی خوری
خرده نان (نان سفید) 1فنجان
روغن زیتون 2 قاشق چایی خوری
سیر کوچک ، خرد شده 1عدد

 

ارزش غذایی:

کالری 390 کیلوکالری
کربوهیدرات 44 گرم
فیبر 5 گرم
چربی 16 گرم
پروتئین 17 گرم
قند 8 گرم

طرز تهیه:

1- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 350 درجه تنظیم کنید.

2- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

3- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید

4- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

5- نخود فرنگی ، پیاز و 4/1 پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین 4 سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.

6- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --