دستور پخت سوگی

طرز تهیه سوگی

آماده سازی : 90 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه  
مناسب برای : جشن تولد 

مواد لازم جهت تهیه سوگی برای 6 نفر :

 تخم مرغ 5 عدد
 آرد  1 و 1/4 پیمانه
 شیر  1 پیمانه
خامه  1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
زعفران حل شده 1 قاشق چای خوری

مواد سس گوشتی سوگی:
در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.

پنیر پیتزا  300 گرم
 جعفری خرد شده 5 قاشق غذا خوری
زرشک 2 قاشق غذا خوری
 آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد ):
تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.

    در فر طبقه دوم با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه میپزیم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --