دستور پخت سوپ پنیر

طرز تهیه سوپ پنیر

مواد لازم برای سوپ پنیر :

 کره یا مارگارین یک چهارم فنجان
 پیاز خرد شده  ۱ عدد
 آرد همه کاره  یک چهارم فنجان
 شیر غلیظ شده ۳۴۰ گرم
عصاره مرغ ۴ فنجان
کلم بروکلی ۳۹۰ گرم
فلفل نصف قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر پرورده ۲۲۵ گرم
پنیر چدار خرد شده یک و نیم فنجان (مقدار کمی هم برای تزیین)
پنیر پارمیسان خرد شده ۱ فنجان

طرز تهیه سوپ پنیر :
مقداری روغن در یک آرام پز اسپری کنید. حالا یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا بگذارید و کره را داخل آن گرم کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و گاهی هم بزنید. حالا آرد را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید و هم زدن را فراموش نکنید. حالا به آرامی شیر را اضافه کرده و مخلوط را با هم زدن یک دست کنید. این مخلوط را به آرام پز منتقل کرده و آب مرغ، بروکلی، فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.

درب آرام پز را گذاشته و آن را روی حرارت کم قرار بدهید و ۴ ساعت صبر کنید.

بعد از این مدت درب ظرف را برداشته و پنیر پرورده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا زمانی که ذوب شود. بعد پنیر چدار و پارمیسان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ذوب شوند. هنگام سرو مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --