دستور پخت سوپ پنیری مرغ و پاستا

سوپ پنیری مرغ و پاستا، یک سوپ مقوی و خوش طعم پاییزی

سوپ یکی از غذاهای پاییزی است که انواع و اقسام مختلفی دارد. در این مقاله به شما طرز تهیه یک سوپ برای عاشقان پنیر و پاستا را معرفی می کنیم

سوپ پنیری مرغ و پاستا

مواد لازم برای تهیه سوپ پنیری مرغ و پاستا
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
سیر خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده : 1 عدد
گوجه های گوشتی خرد شده : 6 عدد
عصاره مرغ : 2 عدد
پونه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ خرد شده : 2 عدد
پنیر موزارلا : 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده : 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده
نمک، فلفل سیاه
پاستا : نصف بسته

طرز تهیه سوپ پنیری مرغ و پاستا

روغن را درون تابه ریخته و پیاز را با آن تفت دهید.
سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه کنید.
2 لیوان اب ریخته و برای 10 دقیقه بگذارید بجوشد.
مرغ و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
10 دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
پنیر مزارلا، پارمسان و جعفری را اضافه کرد و تا زمانی که پنیرها ذوب شوند .

یک دیدگاه برای " دستور پخت سوپ پنیری مرغ و پاستا " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --