دستور پخت سوپ نخودفرنگی با رزماری

سوپ نخودفرنگی با رزماری

مواد لازم :

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر  5 حبه ریز خرد شده
 رزماری خرد شده یا خشک شده یک قاشق غذاخوری
* نخود پخته شده 420 گرم
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
آب مرغ 3 تا 4 پیمانه
نمک و آبلیمو به میزان دلخواه

* نخود پخته شده :  ( نخود را قبلا خیس و چندبار آب آن را خالی کنید و سپس با کمی پیاز بپزید تا مصرف آن نفخ ایجاد نکند)

طرز تهیه :
در ظرف مناسب روغن زیتون بریزید.
سیر خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا طلایی شود.
رزماری و فلفل را به آن اضافه کنید و آن را حدود یک دقیقه هم بزنید.
سپس نخود را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

بعد از ۲ دقیقه آب مرغ و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت جا بیفتد. گاز راخاموش کنید و بگذارید مواد کمی سرد شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.
بعد از آن به قابلمه برگردانید و سپس آبلیمو را اضافه و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --