دستور پخت سوپ سیب زمینی خامه ای

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای

مواد لازم برای سوپ سیب زمینی خامه ای :

سیب زمینی بزرگ  ۴ عدد
 روغن پخت و پز  به مقدار لازم
 کره  ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شده  یک پیمانه
ساقه کرفس خردشده نصف پیمانه
سیر ۳ حبه
پونه خشک یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل سه چهارم قاشق چایخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
آب مرغ یا سبزیجات ۳ پیمانه
شیرنارگیل ۴۰۰ گرم

تزئینات: پیازچه، ماست یونانی، گردوی تفت داده شده

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای :

با کباب کردن سیب زمینی‌ها شروع کنید. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید. سیب زمینی‌ها را از وسط نصف کنید و روی آن‌ها روغن بمالید و روی سینی قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید. پوستشان را بکنید. داخل یک کاسه بریزید و کاملا له کنید.

وقتی سیب زمینی‌ها درحال کباب شدن هستند. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در آن ذوب کنید. پیاز و کرفس خردشده را اضافه کنید، بپزید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید. سیر‌ها را مستقیما داخل تابه رنده کنید. پونه، زنجبیل، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. بپزید و یک دقیقه هم بزنید.

آب مرغ یا سبزیجات و شیر نارگیل را داخل آن بریزید و وقتی نیم جوش شد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینی‌ها آماده شوند.

سیب زمینی های له شده را داخل مواد بریزید و کاملا ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید. برای اینکه ترکیب یکدستی داشته باشید، سوپ را به مخلوط کن انتقال دهید.

گرم میل کنید، اگر مایلید با پیاز و ماست یونانی و گردو تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --