دستور پخت سوپ با بُرش چغندر

سوپ با بُرش چغندر

مواد لازم:

نصف یک عدد پیاز
۴ حبه سیر
دو ساقه کرفس
نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)
یک عدد سیب زمینی بزرگ
یک تا دو عدد هویچ
۲ تا ۳ عدد چغندر
دو عدد سینه مرغ
۱/۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک
۳ تا ۴ پیمانه آب مرغ
دو قاشق چایخوری شوید خشک شده
دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
آب یک عدد لیموترش
خامه ترش (برای تزئین)

روش تهیه:

پیاز‌ها را پوست بگیرید و خلالی کنید.
سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.
یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.
سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید.
هویج‌ها را نیز همچون سیب زمینی‌ها ریز و خلالی کنید.
در این مرحله نوبت به چغندر‌ها می‌رسد، آن‌ها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید.
همه سبزیجات شما آماده هستند. روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید. پیاز‌ها را داخل آن بریزید و حدود دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.
سبزیجات آماده‌شده همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به محتوبات قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
به مواد نمک و فلفل اضافه کنید.
آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش شوند.
سینه‌های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود ۱۵ دقیقه آن‌ها را بپزید. سپس با کمک چنگال، مرغ‌ها را ریش‌ریش کنید و داخل قابلمه بریزید.
شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.
سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت سوپ با بُرش چغندر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --