دستور پخت ساتای مرغ تایلندی

طرز تهیه ساتای مرغ تایلندی

زمان آماده سازی25 دقیقه
زمان پخت20 دقیقه

مواد لازم برای ساتای مرغ برای5 نفر

برای ساتای مرغ:
شیر نارگیل 1/2 پیمانه
سیر 1 بوته
پودر کاری 1 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 1 و 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
سینه مرغ 1 کیلو و 500 گرم
سیخ چوبی 10 عدد
برای سس بادام زمینی:
شیر نارگیل 1 پیمانه
پودر کاری 1 قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
استاک آب مرغ 3/4 پیمانه
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
سویا سس 1 قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
اطلاعات مواد مغذی
418کالری

28.6 گرمچربی

40 میلی گرمکلسترول

571 میلی گرمسدیم

21.1 گرمکربوهیدرات

24.1 گرمپروتئین

در این مطلب طرز تهیه ساتای مرغ تایلندی ساده، همراه با سس بادام زمینی بی نظیر آموزش داده شده. مواد اولیه مخصوصی که در تهیه این ساتای مرغ به کار رفته طعم باور نکردنی به اون داده. از غذاهای بین المللی دیگه ای که می تونین برای تنوع به رژیم غذاییتون اضافه کنین می تونم به مانتی (ترکیه)، تاکو مکزیکی، پای گوشت لبنانی، پولنتا و غیره اشاره کنم. ساتای مرغ بسیار آسونه و البته خوش طعم و خوش عطر و در کنار اون می تونین از سس بادام زمینی نیز استفاده کنین البته می تونین ساتای مرغ رو با هر نوع سس دیگه ای مث سس انبه، سس گوجه و ریحان یا سس چیلی شیرین تایلندی میل کنین. خوب بریم با هم این ساتای مرغ هیجان انگیز رو درست کنیم و از خوردن اون لذت ببریم.

طرز تهیه ساتای مرغ

مرحله اول: مزه دار کردن مرغ ساتای

برای درست کردن ساتای مرغ، ابتدا سیر ها را پوست بکنید و بعد رنده کنید.

سپس در یک کاسه متوسط، ½ پیمانه شیر نارگیل، سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری پودر کاری، شکر قهوه ای، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید تا زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شوند.

حالا گوشت سینه مرغ را بشویید و پوست آن را نیز جدا کنید. سپس به قطعات مکعبی شکل، با اندازه متوسط برش بزنید.

سپس مرغ های تکه شده را در مواد داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا خوب به مواد آغشته شوند. سپس درب کاسه را بپوشانید و حداقل برای 2 ساعت آن را در یخچال بگذارید تا گوشت مرغ به خوبی مزه دار شود.

مرحله دوم: درست کردن سس بادام زمینی

یک ماهیتابه کوچک را روی شعله متوسط گاز بگذارید. سپس 1 پیمانه شیر نارگیل، یک قاشق غذاخوری پودر کاری، کره بادام زمینی، استاک آب مرغ و ¼ پیمانه شکر قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و کمی با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید. برای 5 دقیقه بگذارید تا جوش بزند و در این مدت مدام آن را هم بزنید تا زمانی که یک دست و غلیظ شود. سپس ماهیتابه را از روی گاز بردارید. حالا آب لیمو و سویا سس را به سس بادام زمینی اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. در آخر سس را بچشید و به میزان لازم نمک به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده سازی گریل

ماهیتابه گریل را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا گرم شود.

مرحله چهارم: پخت ساتای مرغ

حالا مرغ های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. سیخ های کباب چوبی را که به مدت 30 دقیقه در آب خیس کردید را نیز بردارید و تکه های مرغ مزه دار شده را داخل سیخ ها بزنید. سپس هر طرف مرغ ها را برای 4 یا 5 دقیقه گریل کنید.

با سس گرم بادام زمینی میل کنید.

نکات کلیدی تهیه ساتای مرغ

– ساتای مرغ را می توانید همراه با برنج و سبزیجات پخته نیز سرو کنید.

– علاوه بر سس بادام زمینی، با هر سس دیگری که دوست داشتید نیز می توانید ساتای مرغ را میل کنید.

– در صورت تمایل می توانید، پس از مزه دار کردن مرغ ها، ابتدا آن ها را کمی در ماهیتابه سرخ کنید تا روی آن ها طلایی مایل به قهوه ای شود. سپس فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود و بعد مرغ های سرخ شده را به همراه سس بادام زمینی داخل فر بگذارید تا خوب مغز پخت شوند.

– می توانید پس از پخت مرغ ها، آن ها را در همان ماهیتابه ای که سس بادام زمینی را در آن درست کردید بگذارید و اجازه دهید خیلی کم با هم بپزند تا مزه سس به خورد مرغ ها برود و یا اینکه سس بادام زمینی را جداگانه در کنار ساتای مرغ سرو کنید.

2 دیدگاه برای دستور پخت ساتای مرغ تایلندی ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --