دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

 سیب زمینی 1 کیلوگرم
 تخم مرغ  1 عدد
آرد یک دوم پیمانه
 نمک  به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) 1 قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

 قارچ (خرد شده)  300 گرم
 روغن  3 قاشق سوپخوری
 پیاز (ریز خرد شده)  1 عدد
 شبت (خرد شده)  به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

 

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

    سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

    تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --