دستور پخت خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام

طرز تهیه خورش چغاله بادام ویژه بهار:

با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما طرز تهیه خورش چغاله بادام را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید برای تهیه خورش نوبرانه چغاله بادام…

مواد لازم برای خورش چغاله بادام :

گوشت خورشتی 400 گرم
پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط
چغاله بادام 200 گرم
نعنا و جعفری خرد شده 300گرم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
آب 4 لیوان

طرز تهیه خورش چغاله بادام:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خورش چغاله بادام خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و 10دقیقه صبر کنید تا خورش چغاله بادام قوام بیاد .

حال  خورش چغاله بادام که بسیار هم خوش طعم هست آماده شد نوش جان.

چند نکته برای تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه:

1می توانید برای تهیهی خورش چغاله بادام به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار خورش چغاله بادام کمی رب گوجه نیز بزنید.

3-اگر از همان ابتدای خورش چغاله بادام نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

4 – هنگام پخت خورش چغاله بادام به جای آب نارنج از آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5- خورشت چغاله بادام  را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --