دستور پخت خوراک فیله گوساله

طرز تهیه خوراک فیله گوساله

زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت30 دقیقه

مواد لازم برای خوراک فیله گوساله برای2 نفر

فیله گوساله 220 گرم
قارچ خرد شده 250 گرم
آب گوشت 120 میلی لیتر
سیر 1 عدد
آویشن 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آرد برای پاشیدن به گوشت
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

خوراک فیله گوساله یک غذای بسیار مقوی و البته خوشمزه است که طرفداران گوشت قرمز به هیچ وجه نمی توانند از آن بگذرند. خوراک فیله با گوساله یک غذای مناسب برای وعده ی ناهار یا شام است که در کنار قارچ و سیب زمینی سرو می شود. این غذای دوست داشتنی را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید چون نیاز به کار سخت و مراحل نفس گیری ندارد.

ما تهیه خوراک فیله گوساله را به صورت مرحله به مرحله همراه با عکس شرح داده ایم تا تهیه این غذای جذاب برای شما همراهان گرامی ما آسان شود. شاید برایتان جالب باشد بدانید که این غذا در بین ایتالیایی ها طرفدار زیادی دارد و البته آن ها این غذا را با سیر زیاد مصرف می کنند.

به غیر از سیب زمینی و سس قارچ، این غذا را میتوانید با انواع سس، بادمجان و سالاد موزارلا و گوجه فرنگی نیز سرو کنید. کاملا بستگی به ذائقه خودتان دارد.

طرز تهیه خوراک فیله گوساله

مرحله اول:

تکه های گوشت را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آبشان گرفته شود. هر دو طرف گوشت را با فلفل سیاه تازه و نمک طعم دار کنید.

مرحله دوم:

روی گوشت ها را آرد بپاشید. کمی تکان دهید تا آرد های اضافی از روی گوشت بریزد.

مرحله سوم:

یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید. زمانی که روغن داغ شد فیله گوساله را درون روغن انداخته و سرخ کنید.

مرحله چهارم:

هر طرف گوشت را به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا گوشت طلایی رنگ شود. بیشتر از این مدت، گوشت را روی حرارت رها نکنید؛ چون در این صورت خشک و سفت می شود.

مرحله پنجم:

گوشت سرخ شده را در کناری بگذارید تا خنک شود.

مرحله ششم:

برای تهیه خوراک فیله گوساله در ادامه باید سیر را پوست گرفته و خرد نمایید. در همان روغنی که گوشت را سرخ کردید، سیر را هم سرخ کنید.

مرحله هفتم:

سیر را برای یک دقیقه در ماهیتابه بهم بزنید. سپس قارچ های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کرده و با هم تفت دهید.

مرحله هشتم:

قارچ ها را روی حرارت متوسط قرار داده و تفت دهید تا وقتی که آب بیندازند.

مرحله نهم:

آب گوشت را به قارچ و سیر درون ماهیتابه اضافه کنید.

مرحله دهم:

اجازه دهید مواد با هم بجوشند تا حدی که آب گوشت کم شده و مقدار آن نصف شود.

مرحله یازدهم:

یک قاشق غذاخوری آویشن در ماهیتابه بریزید. یک قاشق غذاخوری کره سرد را برش های کوچک بزنید و به مواد اضافه کنید. مواد را با هم بهم بزنید تا حدی که تکه های کره ذوب شود.

مرحله دوازدهم:

تکه های گوشت را به قارچ روی حرارت اضافه کنید.

مرحله سیزدهم:

تکه های گوشت را به سس قارچ آغشته کنید و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار دهید تا گوشت ها گرم شوند.

مرحله چهارم:

خوراک فیله گوساله را همراه قارچ در ظرف سرو بکشید و به همراه پوره سیب زمینی و لوبیا سبز پخته نوش جان کنید. همچنین میتوانید فیله گوساله را همراه با پاستا میل کنید.

نکات کلیدی تهیه خوراک فیله گوساله

–خوراک فیله گوساله را با آب گوشت و یا آب مرغ میتوان تهیه کرد اما در اصل این غذا با ماسالا تهیه می شود.

– همچنین میتوانید برای تهیه آب گوشت، عصاره گوشت فشرده را در آب جوش حل کنید.

-برای سرخ کردن گوشت حرارت باید در حدی باشد که گوشت به سرعت قهوه ای رنگ شود، اما کره نسوزد.

2 دیدگاه برای دستور پخت خوراک فیله گوساله ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --