طرز پخت حلیم اراکی خوشمزه و عالی
آموزش تهیه حلیم اراکی خوشمزه و عالی را برای شما داریم که غذای اصیل و مورد علاقه ایرانی ها است و بسیار پرطرفدار می باشد.
مواد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :
بلغور گندم | 1 پیمانه |
آب قلم یا آب معمولی | 3 پیمانه |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون یا کنجد | 1 قاشق سوپخوری |
دارچین برای تزیین | به میزان لازم |
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده | 1 پیمانه |
طرز تهیه حلیم اراکی :
ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریشریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کشدار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.
نکته برای تهیه حلیم اراکی :
اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.
نوشته های اخیر
مشاهده بیشتر...
عالی
خوشمزه میشود باید درست کنم
نایس
برای شوهرم باید درست کنم
جذاب
لحظات خوشمزه
خوش خوراک
نگاه خوب، الهامبخش
ممنون
مرسی. تست میکنم حتما
مرسی بابت مقالاتی که واقعاً به درد میخورن.
موضوعات مختلفی که در سایت شما پوشش داده شده است، به کاربران امکان انتخاب گستردهای از مطالب را میدهد.
هنر خوردن
نظرات و بازخوردهای کاربران در قسمتهای مختلف سایت شما برای دیگران بسیار مفید و الهامبخش است.
سپاس از توجه به جنبههای مختلف موضوعات.