دستور پخت جوجه كبابی ژاپنی با برشهای كدو

طرز تهیه ی جوجه كبابی ژاپنی با برشهای كدو

مواد لازم :

 گوشت ران مرغ بدون پوست  450 گرم
 روغن  2 قاشق سوپخوری
 سس سویا  2 قاشق سوپخوری
 آب لیموترش  3 قاشق سوپخوری
 شكر  3 قاشق مرباخوری
كدو 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه جوجه کباب :
روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای كدو :
كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --