دستور پخت جوجه اسپایسی

طرز تهیه جوجه اسپایسی

آماده سازی و پخت جوجه اسپایسی : 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه جوجه اسپایسی برای 6 نفر :

 ماست 1/4 لیوان
 آبلیمو  2 قاشق غذاخوری
 روغن  2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه خرد شده
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
سینه مرغ 4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان
پیاز خلالی 1/2 لیوان
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سماق 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه اسپایسی :
در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، 12ساعت در یخچال بماند.

طعم پیاز : در همین حال، در یک کاسه پیاز، گشنیز، سماق قرمز، نمک و فلفل سبز تند را ترکیب کرده و در کنار کباب بگذارید.
مرغ ها را سیخ کرده و کباب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --