دستور پخت توپک ماکارونی و پنیر

طرز تهیه توپک ماکارونی و پنیر

توپک ماکارونی غذای خوشمزه برای کودکان و بزرگترها

مواد لازم توپک ماکارونی و پنیر

ماکارونی فرمی ۴۵۰ گرم
پنیر چدار ۴۰۰ گرم
شیر ۱ و ۱/۴ فنجان
آرد ۱/۲ فنجان
کره ۱/۴ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۳ فنجان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن گیاهی برای سرخ کردنماکارونی و پنیر یا مک اند چیز (Mac and Cheese) یکی از انواع محبوب پاستاست که با پاستا و سس پنیری (معمولا پنیر چدار) تهیه می‌شود. در این روش با طرز تهیه توپک ماکارونی و پنیر سوخاری آشنا می‌شویم. توپک مک اند چیز سوخاری علاوه بر طعم پنیری فوق العاده‌ای که دارد بدلیل ظاهر کوچکی که دارد میان وعده یا پیش غذایی مناسب برای کودکان یا میهمانی‌ها محسوب می‌شود.

طرز تهیه توپک ماکارونی و پنیر

ماکارونی فرمی (آرنجی) را طبق دستور روی بسته حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس ماکارونی را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
پنیر چدار را رنده درشت کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن بریزید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید تا رنگ آرد کرمی شود. یک فنجان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. پنیر رنده شده را کم کم اضافه کنید. به این صورت که هربار با دست کمی پنیر بریزید و هم بزنید.
مایه را هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود و مایه نرم و یکدست شود. ماکارونی پخته شده را به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
ماکارونی و پنیر را در یک ظرف دردار بریزید و ظرف را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. کف یک سینی کاغذ روغنی بیندازید یا با کمی روغن آن را چرب کنید. به اندازه گردو از ماکارونی و پنیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید. توپک‌های ماکارونی و پنیر را در سینی بچینید و سینی را حداقل ۱ ساعت در فریزر قرار دهید (اگر توپک‌ها یک شب در فریزر بمانند بهتر است). تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و ۱/۴ شیر را به آن اضافه کنید. مایه تخم مرغی را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. توپک ماکارونی و پنیر را به ترتیب در مایه تخم مرغی قرار دهید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید تا همه جای توپک به آرد سوخاری آغشته شود. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مقدار لازم روغن داخل آن بریزید. زمانیکه روغن داغ شد توپک‌ها را داخل روغن بیندازید و حدود ۳-۴ دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود. توپک‌های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود. سپس توپک‌های ماکارونی و پنیر سوخاری را در ظرف بچینید و همراه با سس دلخواه بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت توپک ماکارونی و پنیر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --