دستور پخت ته چین گوجه فرنگی

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

 

مدت زمان تقریبی مطالعه : 2 دقیقه

مواد لازم برای ته چین گوجه فرنگی :

برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
کره  ۶۰ گرم
 سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم
 قرص عصاره‌ مرغ  ۱ عدد
ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه ای خرد كرده ۴۰۰ گرم
ماست چكیده ۲۰۰ گرم
زعفران آب كرده ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)
نمک و فلفل به میزان لازم
زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
فیله‌‌ گوجه فرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی رنگ شود.

حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم مرغ ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

آن گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یک چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.

حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه های برنج، مرغ و قارچ و گوجه فرنگی را تكرار كنید. به گونه ای كه آخرین لایه ی ته چین، گوجه فرنگی باشد.

حالا باقیمانده‌ كره را خرد كنید و روی ته چین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار ته چین خارج شود. اینک ته چین را به مدت تقریبی یک و نیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --