دستور پخت تاکو ماهی

طرز تهیه تاکو ماهی

مواد لازم برای تاکو ماهی :

کلم (رنده شده)  ۱/۲ پیمانه
فلفل قرمز خرده شده ۱ عدد
هویج رنده شده  ۱/۲ پیمانه
 نان تورتیلا یا پیتا ۸-۶ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد کامل ۱/۳ پیمانه
روغن سرخ کردنی  ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
لیمو ترش ۳ عدد
ماهی تیلاپیا ۴۵۰ گرم

طرز تهیه تاکو ماهی :

ماهی را بشویید و خشک کنید.

برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. ۱/۳ پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید.

در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل روغن سرخ کنید. برای هر طرف ۲ تا ۴ دقیقه کافی است.

نان های پیتا را باز کنید، ماهی، کلم، هویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --