دستور پخت بیفتک روسی

طرز تهیه بیفتک روسی

مواد لازم برای تهیه بیفتک روسی :

 گوشت 0/5 کیلو
 نان کوبیده سوخاری 6 قاشق غذاخوری
شیر  1/2 استکان
پیاز 2 عدد
روغن مایع (زیتون) 1 قاشق سوپخوری
خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
آب گوشت 3 قاشق سوپخوری
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه بیفتک روسی :

گوشت را به اندازه کف دست و به قطر 2 سانت ببرید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. آب پیاز، نان کوبیده (قبلا در شیر خیس خورده باشد)، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید. گوشت را خوب بکوبید تا نرم شود و در این مایه یکی دو ساعت قرار دهید تا کاملا به خوردش رود. سپس گوشت ها را در آرد سوخاری بغلتانید و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید. خامه ترش و آب گوشت را بگذارید غلیظ شود و روی گوشت ها بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --