دستور پخت بيفتك پروانس (جنوب فرانسه)

بيفتك پروانس (جنوب فرانسه)

سير را با قارچ روی گوشت بريزيد. تخم مرغ را روی گوشت بشكنيد. نمك و فلفل بپاشيد. گوشت را چنگ بزنيد و مخلوط كنيد…

مواد لازم:

گوشت بدون چربی چرخ کرده نیم کیلو

سیر کوبیده 3-4 حبه

جعفری ساطوری شده نصف پیمانه

قارچ ساطوری شده 100 گرم

تخم مرغ 1عدد

روغن زیتون به میزان لازم

آرد سفید به میزان لازم

نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشكنید. نمك و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط كنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و در آرد بزنید. 2-3 قاشق روغن زیتون در تابه روی شعله داغ كنید و شامی ها را در روغن بگذارید. پس از 2-3 دقیقه برگردانید و پس از 2-3 دیگر بردارید. شامی ها را در دیس بچینید و باز اندكی نمك و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش كنید. داغ سر سفره ببرید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت بيفتك پروانس (جنوب فرانسه) " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --