دستور پخت بادمجان پلو قزوینی

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :

برنج 5 پیمانه
بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده 5 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :

ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --