دستور پخت بادمجان سوخاری فیلیپینی

بادمجان سوخاری فیلیپینی یک پیش غذای سریع و خوشمزه

بادمجان سوخاری فیلیپینی یک پیش غذای خوشمزه و سریع است که با دستور ساده زیز می توانید درست کنید.

مواد لازم برای بادمجان سوخاری فیلیپینی

بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
ارد سوخاری : مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر

طرز تهیه بادمجان سوخاری فیلیپینی

بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید.
بادمجانها رو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.
سپس بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید.
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید…

یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان .

یک دیدگاه برای " دستور پخت بادمجان سوخاری فیلیپینی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --