دستور پخت باترچیکن

طرز تهیه باترچیکن

باترچیکن یک نوع غذای هندی است به کسانی که طرفدار غذاهای تند و خوشمزه هندی هستند باترچیکن را پیشنهاد می کنیم. در ادامه طرز تهیه غذا را ببینید.

مواد لازم:

سینه مرغ…۲ عدد کامل (بدون استخوان)
روغن مایع …۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط … یک عدد، ساطوری شده
سیر …۲ حبه، ساطوری شده
زنجبیل تازه ….۲ قاشق چای خوری، ساطوری شده
پودر تخم گشنیز…۱ قاشق چای خوری
ادویه گرم ماسالا ….۲ قاشق چای خوری
زردچوبه …۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز …۱ قاشق چای خوری
کره…۲۵ گرم
گشنیز .. یک دسته کوچک، ساطوری شده
نمک .. به میزان لازم
مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ
سیر ..۲ حبه، ساطوری شده
زنجبیل تازه..۱ قاشق چای خوری، رنده شده
فلفل قرمز تند ..۱ عدد، ساطوری شده
آبلیمو …۴ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ..۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز …۱ قاشق چای خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
ماست ….۱ پیمانه
نمک .. به میزان لازم

طرز تهیه:

مواد طعم دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید، روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید، سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
ادویه‌ها را یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود، مرغ‌ها را از مواد خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود، مایه باقیمانده طعم دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید، نصفه لیوان آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰ دقیقه خورش را بپزید.
نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب جوش اضافه کنید. این خورش غلیظ است، قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه بزنید. آخرش هم من دو قاشق خامه زدم.

یک دیدگاه برای " دستور پخت باترچیکن " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --