دستور پخت املت ایتالیایی

املت ایتالیایی

این غذای ایتالیایی بسیار خوشمره را در منزل تهیه نمایید از آن لذت ببرید!

مواد لازم :

پیاز خرد شده 1 عدد
قارچ خرد شده به میزان دلخواه
کدوی خرد شده به میزان دلخواه
دانه ذرت به میزان دلخواه
خرده نان کمی
تخم مرغ زده شده 5 عدد
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

۱ – پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در‌ روغن تفت‌ دهید و ذرت به آن اضافه کنید.

۲ – مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های‌ زده‌ شده ، پنیر ، فلفل ، نمک و خرده نان‌ اضافه کنید.‌مایه‌ به دست آماده باید غلیظ باشد.

۳ – مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --