دستور پخت املت اسفناج فوری

املت اسفناج فوری

املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئين است پس اگر مي‌توانيد آن را تهيه كنيد.

مواد لازم:

تخم مرغ همزده 3 عدد
اسفناج یک پیمانه
کره يك قاشق غذاخوري
نمک 4/1 قاشق چاي‌خوري
فلفل قرمز يا پاپريكا به مقدار لازم

طرز تهيه :

 

1- اسفناج‌ها را حدود 18 دقيقه در آب نمك بجوشانيد.

2- سپس با فشار دست، آب اضافي آن‌ها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.

3- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يك‌دست بپزند.

4- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.

5- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --