دستور پخت اسکاچ مرغ

طرز تهیه اسکاچ مرغ

مواد لازم :

 مرغ خام چرخ کرده  300 گرم
 سس خردل  1 قاشق مربا خوری
 سس فلفل  1 قاشق مربا خوری
 تخم بلدرچین  10 عدد
 کنجد به میزان لازم
پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه :
در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --