دستور پخت اسلایس کدوسبز

طرز تهیه اسلایس کدوسبز

مواد لازم برای اسلایس کدوسبز :

 کدو با پوست رنده شده ۵۰۰ گرم البته با رنده درشت
 پیاز داغ  ۱ عدد بزرگ
 ژامبون  ۲۰۰ گرم یا حدود ۷ ورق
 پنیر پیتزا رنده شده  ۱۲۵ گرم اگر بیشتر بریزید چه بهتر
آرد ۱۱۰ گرم یا ۱ پیمانه پلوپز
روغن مایع دوسوم پیمانه پلوپز
تخم مرغ ۴ یا ۵ عدد بسته به اندازه آن ها
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آویشن به میزان دلخواه

طرز تهیه اسلایس کدوسبز :

ابتدا تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا از لختگی دربیاید بعد روغن را اضافه کنید و در آخر هم آرد الک شده با بکینگ پودر و نمک و فلفل و آویشن حالا کدوی رنده شده را به این مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید حالا ژامبون و پیاز داغ و پنیر را اضافه کنید حالا داخل قالب ۲۰ در ۳۰ کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل آن بریزید و بگذارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی یک ساعت تا خوب بپزد البته دمای فرها با هم فرق می کند مثل پختن کیک از یک خلال استفاده کنید اگر چیزی به آن نچسبید آماده است بعد ۱۵ یا ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا کاملا سرد شود و بعد برش بزنید.

البته کدوها در حین پخت آب می شوند و دقیقا شبیه به خلال پسته می شوند طوری که هیچ کس باورش نمی شود کدو می خورد طعم آن فوق العاده است دقیقا عین پیتزا ولی من به جای سوسیس و قارچ از کدو استفاده کردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --