دستور پخت آَش شوربا

طرز تهیه شوربا

 

سرمای زمستان هم زمینه انواع سرماخوردگی ها و ویروس ها را فراهم کرده، بهترین راه پیشگیری و مراقبت از خودمان است. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، غذاهایی که می خوریم هم اهمیت زیادی دارند. انواع سوپ و آش ها که منبعی از انواع ویتامین هاست بهترین وعده‌های غذایی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن ما هستند.

شوربا، یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین انواع آش هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و می توان در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کرد. آش شوربا هم یکی از این غذاهاست که به دلیل موادغذایی زیاد و مقوی که در آن هست، برای جلوگیری از انواع سرماخوردگی‌ها بسیار مفید است. به همین دلیل آش شوربا به آش سرماخوردگی معروف است و بسيار مناسب می باشد.

مواد لازم برای آش شوربا :

 گوشت چرخ كرده 300 گرم 
 پياز متوسط  2 عدد 
 نمک، فلفل و زردچوبه  به ميزان لازم
 برنج نيم دانه و ماش و لپه از هر کدام 1/3 پيمانه 
سبزی سوپ خرد شده  350 گرم 
 شلغم درشت 1 عدد

طرز تهیه آش شوربا :

گوشت را به همراه نمك، فلفل و زردچوبه در كاسه ای بريزيد. يكی از پيازها را در گوشت رنده كنيد و ورز دهيد و از مخلوط به دست آمده قلقلی های كوچک درست كنيد و كنار بگذاريد. برنج، ماش و لپه را خوب بشوييد و با مقداري آب روی حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد.

پیاز دیگر را ريز خرد كرده و اضافه كنيد. گوشت ها را در آش در حال جوش بيندازيد. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه كنيد. شلغم را با رنده ريز رنده كنيد و به همراه سبزی آش به آش اضافه كنيد. اكنون صبر كنيد تا آش جا بيافتد.

نكته :

می توانيد به جای لپه از عدس استفاده كنيد.

روشی دیگر برای پخت شوربا :

مواد لازم برای تهیه شوربا:

گوشت چرخکرده  300 – 400 گرم 
 برنج نیم دانه  1 پیمانه 1 نفره
 پیاز  1 عدد
 شوید خشک یا تازه به مقدار لازم
 نمک و فلفل  به مقدار لازم
زردچوبه   به مقدار کم

طرز تهیه شوربا :

ابتدا برنج را بشویید و با آب بگذارید بپزد. در همین حین گوشت چرخ کرده را با یک پیاز داخل مخلوط کن مخلوط کنید.

هنگامی که برنج کمی پخت به آن شوید خشک یا تازه خرد شده را اضافه کنید.مقداری زردچوبه تا حدی که رنگ آن زرد نشود اضافه کنید نمک را هم بیافزایید و آرام هم بزنید.به گوشت ها نمک و کمی فلفل بزنید و ورز بدهید و آن ها را به صورت قلقلی های کوچک در بیاورید و به مخلوط تان اضافه کنید این مدل شوربا بهتر است سفت نباشد. زمانی که گوشت ها پخت نمک آن را بچشید و در سپس نوش جان کنید.

اگر سفت شد مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا هم بپزند که شورباتان بی مزه نشود.

* در این روش هم می توانید از سبزی سوپ استفاده کنید و در این صورت آن را کمی غلیظ تر بگیرید.

* در هر دو نوع شوربا می توانید مقداری هویج بریزید.

* اگر می خواهید گوشت آن سفت نشود لازم نیست آن را داخل مخلوط کن بریزید و پیاز را رنده کنید و خوب ورز بدهید تا داخل آن باز نشود.

یک دیدگاه برای " دستور پخت آَش شوربا " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --