دستور پخت آش شله مشهدی

طرز تهیه ی آش شله مشهدی

مواد اولیه :

 گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان  يك كيلوگرم
 چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده  500 گرم
 پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه  300 گرم
 لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود  200 گرم
 پودر جوز هندي سه قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل ، پودر هل يك قاشق غذاخوري
فلفل سياه يك قاشق چايخوري
روغن مايع 10 قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم

طرز تهيه:
اين غذا جزو اصلي‌ترين غذاهاي مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدي‌ها به ويژه در مهماني‌هاي آنها ديده مي‌شود.
ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آب‌پز مي‌كنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش مي‌كنيم. چربي گوسفند و پياز چرخ شده را داخل ظرفي مي‌ريزيم. گوشت‌ها را با آنها مي‌جوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوان‌هاي گردن را از گوشت جدا مي‌كنيم.

حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست بدهد. ادويه‌ها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم و مجددا به مدت سه ساعت مي‌گذاريم بجوشد. بعد از اين‌كه كاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين به حالت دم مي‌گذاريم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --