دستور پخت آش انار

طرز تهیه آش انار

مواد لازم : برای 6 نفر

 

بلغور 1 استکان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
لپه یک چهارم استکان
پیاز سرخ کرده 1 عدد
زعفران یک چهارم قاشق مربا خوری
برنج 1 استکان
سبزی آش 0/5 کیلو
چغندر 1 عدد
آب 15 لیوان
نمک به مقدار لازم
آب انار 4 استکان

 

طرز تهیه :

آب ، بلغور ، برنج ، لپه و چغندر را با هم مخلوط کنید و نیم ساعت حرارت دهید . سبزی خرد شده را با نمک و فلفل به آش بیفزایید . گوشت را با کمی برنج مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و در آش بریزید . آش که پخته شده ، آب انار و پیاز داغ را اضافه کنید . موقع کشیدن ، آش را با نعنا و زعفران تزیین کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --