دستور پخت آدانا کباب

آدانا کباب

مواد لازم :

گوشت چرخ‌كرده يك كيلوگرم
پياز متوسط دو عدد
فلفل دلمه‌اي قرمز سه عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم

مواد لازم سالاد :

پياز بزرگ يك عدد
جعفري سه قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي سه عدد
سماق يك قاشق غذاخوري
آب‌ ليموي تازه دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

گوشت چرخ كرده را به همراه پياز رنده‌شده كه آب آن گرفته شده است و نمك، فلفل و فلفل دلمه‌اي نگيني‌شده مخلوط كرده و ورز دهيد. آنها را به صورت سوسيس در آورده، در روغن سرخ كنيد و بگذاريد تا روغن آن گرفته شود. براي سالاد پيازها را خلالي و گوجه‌فرنگي را به صورت نگيني همراه با سماق آب ليمو، نمك، جعفري، فلفل و روغن زيتون مخلوط کنيد. آن‌گاه كباب‌ها را داخل نان مخصوص تركيه‌اي قرار داده و روي آنها سالاد بريزيد و به صورت لقمه‌اي ميل كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --