دستور پخت آبگوشت پیازچه وسیب زمینی

آبگوشت پیازچه وسیب زمینی

مواد لازم : برای 6 نفر
آب گوشت یک لیتر
سیب زمینی 0/5 کیلو
شیر 1 لیوان
نمک به میزان کافی
تخم مرغ 6 عدد
پیازچه 5 ساقه
کره 1 قاشق غذا خوری
فلفل به میزان کافی

طرز تهیه :

سیب زمینی را خلال کنید . پیازچه را هم به شکل خلال ببرید و در کمی کره سرخ کنید . تخم مرغ ها را در شیر بریزید و بزنید . همه مواد را غیر از شیر و تخم مرغ با هم مخلوط کنید و روی حرارت بسیار ملایم بزنید . وقتی جوشید وجا افتاد ، شیر و تخم مرغ را بیفزایید و از روی آتش بردارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --