دستور پخت آبگوشت نذری

طرز تهیه آبگوشت نذری

مواد لازم آبگوشت نذری :

 نخود 1 کیلوگرم
 گوشت گوسفندی با دنبه  20 کیلو (حدود یک بره)
 سیب زمینی 60 عدد
 رب گوجه فرنگی به مقدار لازم (بسته به سلیقه و رنگ رب گوجه)
 پیاز 500 گرم
 لیموعمانی 10 – 15 عدد
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 زردچوبه  به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت نذری:

ابتدا نخودها را یک روز خیس کنید و دو طرف لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و در آب بریزید سپس پیازها را نگینی خرد کنید و تفت بدهید به قدری که نرم شوند سپس گوشت های شسته شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. نخودهای خیس خورده را اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بریزید و مقدار زیادی آب بریزید به طوری که روی گوشت ها را کاملا آب بگیرد و قابلمه کمی سرخالی باشد. اجازه بدهید تا آب آبگوشت جوش بیاید و کف روی آن را بگیرید و بعد از آن در دیگ را بگذارید. و یک ساعت بعد آن را هم بزنید و سپس آب لیمو عمانی ها را خالی کنید و لیموها را به آن اضافه کنید.

حدود دو ساعت مانده به خاموش کردن آن سیب زمینی را با پوست بشویید و آن ها را به آبگوشت اضافه کنید و رب گوجه را کمی تفت بدهید و به آبگوشت اضافه کنید نمک آن را بچشید و به آن نمک اضافه کنید.

نکته برای تهیه آبگوشت نذری :

می توانید از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید و نفری یک سیب زمینی بگذارید و می توانید سیب زمینی های بزرگتر بردارید و نصف سیب زمینی برای هر نفر بگذارید.

بهتر است از سیب زمینی هایی با پوست نازک استفاده کنید. و آن ها را تمیز بشویید.

میزان رب گوجه با سلیقه ی شما متفاوت است بعضی ها کم رنگ و بعضی ها پررنگ تر دوست دارند.

اگر آب آبگوشت کم بود مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت آبگوشت نذری " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --