دستور تهیه سالاد فلفل دلمه‌ای

سالاد فلفل دلمه‌ای

فلفل‌هایی را انتخاب کنید که رنگ پررنگی داشته باشد،‌ سفت باشد و هیچ زدگی، ضربه و یا کبود شدگی نداشته باشند…

مواد لازم :

    فلفل دلمه سبز 1 عدد
    فلفل دلمه قرمز 1 عدد
    پیاز 2 عدد
    فلفل سبز 5 عدد
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    نعناع تازه 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    فلفل دلمه قرمز و سبز را داخل یک تابه داغ قرار دهید و مرتب آن ها را بچرخانید تا کمی نرم شوند. سپس فلفل ها را از وسط نصف کرده، وسط آن ها را خالی کرده و برش بزنید. فلفل سبزها را نیز داخل تابه نچسب حرارت دهید. پیازها را به 4 قسمت برش زده و داخل تابه حرارت دهید تا سطح آن ها طلایی رنگ شود. نعناع را به همین روش حرارت دهید. مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --