دستور تهیه دسر موز با خامه و شکلات

دسر موز با خامه و شکلات

مواد لازم برای دسر موز با خامه و شکلات

موز 1 عدد
شکلات تخته ای 50 گرم
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
ترافل رنگی مقدار لازم
مربا یا مارمالاد مقداری
خامه مقداری

طرز تهیه :

شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، روغن مایع و پودر قند را نیز اضافه کنید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود سپس مواد را باهم مخلوط کنید ( روش بن ماری ).

موز را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر موز را تا نیمه داخل شکلات بزنید سپس داخل ترافل رنگی بزنید ، موزها را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن ها را با خامه و مارمالاد تزیین کنید ؛ میتوانید از پودر نارگیل ، پسته و … بجای ترافل استفاده کنید ؛ همچنین استفاده از مارمالاد سلیقه ای میباشد.

7 دیدگاه برای دستور تهیه دسر موز با خامه و شکلات ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --