دسر موز با خامه و شکلات
مواد لازم برای دسر موز با خامه و شکلات
موز 1 عدد
شکلات تخته ای 50 گرم
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
ترافل رنگی مقدار لازم
مربا یا مارمالاد مقداری
خامه مقداری
طرز تهیه :
شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، روغن مایع و پودر قند را نیز اضافه کنید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود سپس مواد را باهم مخلوط کنید ( روش بن ماری ).
موز را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر موز را تا نیمه داخل شکلات بزنید سپس داخل ترافل رنگی بزنید ، موزها را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن ها را با خامه و مارمالاد تزیین کنید ؛ میتوانید از پودر نارگیل ، پسته و … بجای ترافل استفاده کنید ؛ همچنین استفاده از مارمالاد سلیقه ای میباشد.
سایت عالی دارید
ممنون از تورینو
آشپزی: لحظههای شگفتانگیز در آشپزخانه.
غذا پختن: ترکیبی از عشق و هنر.
عالی بود
ممنون از سایت خوبتون
مقالهی شما بسیار جذاب بود