دستور تهیه دسر شیر عسلی

طرز تهیه دسر شیر عسلی

مواد لازم برای دسر شیرعسلی :

 شیرعسلی  یک قوطی
 شیر یک لیوان
 خامه صبحانه نصف قوطی
آب سرد یک لیوان سرخالی
پودر ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو و نسکافه به مقدار لازم

منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است

طرز تهیه دسر شیرعسلی :

ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری می کنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه می کنیم و خوب با همزن دستی مخلوط می کنیم سپس ژلاتین را اضافه می کنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک با هر دو ولرم باشند)

بعد از این مرحله موادمان را به سه قسمت تقسیم می کنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه می کنیم و یک قسمت آن هم که سفید می ماند و به ترتیب یکی از رنگ ها را داخل قالب می ریزیم من ابتدا با نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفید را و بعد از آن داخل یخچال می گذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --