دستور تهیه دسر شکلاتی فندقی

طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی

مواد لازم برای دسر شکلاتی فندقی :

 خامه صبحانه  1/4 لیوان
 شیر 2 لیوان
 پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
 شکر  12 قاشق غذاخوری
 فندق خرد شده نصف پیمانه
وانیل  1/8 قاشق چایخوری
 شکلات تخته ای تلخ 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی :

1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

خامه را داخل قابلمه ای بریزید، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید (دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد) و شکلات تخته ای رنده شده، اسانس وانیل، فندق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

دسر در ظرف دلخواه ریخته و‌ با پودر کاکائو تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --