دستور تهیه خوراک فصلی

خوراک فصلی

مواد لازم :

فلفل دلمه‌اي رنگي خلال‌شده 2 عدد
هويج خلال‌شده 1 عدد
كدو خورشي خلال‌شده 3 عدد
قارچ 200 گرم
ذرت و زيتون به ميزان لازم
مرغ خردشده 300 گرم
پياز داغ، زردچوبه، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم

طرز تهيه :

    مرغ خردشده را همراه با پياز داغ، زردچوبه، نمك و فلفل تفت داده و رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد. سپس سبزيجات خردشده را افزوده و خوب هم بزنيد. حرارت را كم كرده و در ظرف را بگذاريد تا سبزيجات خوب مغز پخت شود. اين خوراك را با نان سرو كنيد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --