نتیجه تصویری برای پخت گوشت"

به همین دلیل لازم است برخی نکات درباره نگهداری و طبخ آن رعایت شود تا طعم لذیذی داشته باشد:

گوشت گوساله را می توان در بسته بندی اولیه به مدت دو تا سه روز در یخچال با درجه صفر تا 4 درجه نگهداری کرد. کاغذ آلومینیومی و ظروف بدون منفذ انتخاب خوبی نیست چون باعث تیره شدن گوشت می‌شود. پس از شستن و تکه کردن گوشت، زمان نگهداری به 24 ساعت کاهش

می یابد.گوشت گوساله را می توان درون کیسه فریزر تا 9 ماه منجمد نگه داشت. برای انجمادزدایی سریع، گوشت را در مخلوطی از آب نمک ( نصف فنجان نمک در ۲ لیتر آب) درون یخچال بگذارید. پس از بازشدن گوشت، آب نمک را بیرون بریزید و البته در افزودن نمک به غذا کمی دقت کنید.

زمانی که قصد پخت گوشت گوساله برای خورش یا خوراک را دارید، ابتدا کمی آن را حرارت دهید تا لایه نازکی روی گوشت شکل بگیرد و تمام عصاره گوشت داخل آن حفظ شود. سپس بگذارید گوشت با حرارت کم بپزد.هنگام کبابی کردن درون فر، حتما تکه‌های گوشت را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید. این کار به نرمی و طعم بهتر گوشت کمک می کند.

افزودن چند قطره آب لیمو پیش از پخت، به حفظ رنگ روشن گوشت کمک می‌کند. اگر عجله دارید یا گوشت سفت‌تر از حد معمول به نظر می‌رسد، از جوش شیرین کمک بگیرید. برای این منظور، تکه های گوشت را به جوش شیرین آغشته کنید و اجازه دهید دست کم 30 دقیقه درون یخچال بماند. سپس روی گوشت آب بریزید تا جوش شیرین باقی نماند. گوشت را با دستمال جاذب، خشک کنید و به هر روشی که دوست دارید بپزید و از نرمی آن لذت ببرید.پاپریکا، جوزهندی، زعفران، زیره، فلفل، مرزنجوش، آویشن، رزماری، برگ بو و ترخون جزو بهترین چاشنی‌ها و طعم‌دهنده‌های گوشت گوساله هستند.

 

منبع:رکنا