بورک با خمیر یوفکا (بورک گوشت ترکیه ای)

بورک با خمیر یوفکا (بورک گوشت ترکیه ای)

مواد لازم

 6 تا 8 نفر
  1. 1 بسته خمیر فیلو یاخمیر یوفکا
  2. 200 گرم گوشت چرخکرده
  3. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
  4. 1 عدد پیاز
  5. ادویجات فلفل و نمک دلخواه
  6. 100 گرم کره آب شده
  7. 1 ق غذاخوری زعفران دم کرده
  8. 1 عدد زرده تخم مرغ
  9. کنجد و سیاه دانه برای تزئین
    گوشت و پیاز رنده شده رو خوب با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد میریزیم و تفت میدهیمبا کفگیر حالت عمودی زده تا گوشت از هم جدا شود و گلو گلو نشه بعد یک پیمانه کوچک زردچوبه🎋نمک🎋فلفل🎋کمی زعفران🎋دارچین برای اینکه بوی گوشت رو ببره کمی 🌼🎋یک قاشق رب اضافه🎋(به دلخواه میتواند از فلفل دلمه نگینی شده هم استفاده کنید دو قاشق غذاخوری) بعد هم میزنیم🌼🎋بعد درشو گذاشته با شعله کم میگذاریم تا خوب بپزد و روغن بیاندازد🌼🎋🌼
    روی یکی از خمیر ها با دست یا فورچه کمی روغن میمالیم (یا کره)بعد زعفران💟دوباره یک لایه خمیر اینبار فقط روغن میمالیم💟اگر میخواهید مدل رول دراورید💟قسمت پایین خمیر را دو قاشق غذاخوری از مواد گوشتتون میریزید (درصورت تمایل از پنیر پیتزاهم میتوان استفاده کرد)💟بعد اطراف خمیر را یعنی قسمت راست و چپ را به طرف داخل تا میکنید و با دست خط میاندازید💟بعد قسمت پاین یک لا میزنید کم کم رول میکنید
    بعد روی خمیر را با برس کمی از زرده تخم مرغ وزعفران میمالیم و روش رو دلخواه با کنجد یا سیاه دانه تزیین میکنیم

    اگر خواستین مدل بغچه ای دربیاورید💚 مانند قبلی خمیر رو آماده میکنیم یعنی روغن وزعفران در دو لایه خمیر میزنیم💚بعد از وسط هر دو خمیر که به هم چسبیدن رو قیچی میکنیم💚مواد رو وسط خمیر قیچی شده میریزیم بعد از گوشه آروم آروم چین میدیم و بهم میچسبونیم در آخر محکم فشارش میدهیم به هم. بعد با یک چیزی مثل سبزی تره که بخارپز شده یا هویج که با پوست گیر نازکش کردم دورش میپیچیم و گره میزنیم (ازپوست هویج نمیتوان استفاده کرده..)اینطوری👇این عکس الان دو لایه خمیر از وسط نصف شده ست

    1. اصلا نگران خمیر زیاد در بالای بغچه تون نباشید چون پخته میشه و خرت خرت صدا میده😂✌اگر دوست نداشتین میتونین قبل پختن با قیچی ببرین و مدل بدین فقط زیاد باهاش بازی نکنین که پاره بشه

    2. میتوان هم در روغن سرخ کرو هم مثل من در ظرف موردنظر ریخته و در فر به مدت 30 دقیقه با درجه 170 بزارین

      من از یک بسته از خمیرم فقط دو تا خمیراضافه موند…در کل 18 تا بوروک میتوانید درست کنید با یک بسته خمیر یوفکا مارک 9595…و هر یک الی دو تا بوروک 1 نفر رو سیر میکنه. باز بستگی به سلیقه خودتون داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --