آشنایی با طرز تهیه بورک گوشت و مرغ

بورک گوشت و مرغ

مواد لازم

  1. 1 بسته خمیر یوفکا
  2. 100 گرم گوشت چرخ کرده
  3. 1 عدد سینه مرغ
  4. 2 عدد سوسیس کوکتل
  5. 1 عدد فلفل دلمه ای
  6. 100 گرم قارچ
  7. زردچوبه ، فلفل، آویشن، نمک به مقدار لازم

مراحل

  1. فلفل دلمه ای،قارچ را نگینی خرد کرده داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفت میدهیم تا زمانی که آب قارچ کشیده شود بعد زردچوبه نمک فلفل و آویشن را اضافه کرده و بعدهم گوشت چرخ کرده و سینه مرغ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم پخته که شد در آخر سوسیس ها رو نگینی خرد کرده و به مدت ۱ دقیقه با مواد سرخ میکنیم و شعله را خاموش میکنیم

  2. خمیر یوفکا رایکی یکی روی سینی پهن کرده کمی روغن مایع یا کره روی آن مالیده بعدبه اندازه ی یک قاشق مواد را اضافه کرده و میپیچیم

  3. در آخر داخل روغن داغ سرخ کرده و میل کنید. نوش جان

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک گوشت و مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --