آشنایی با طرز تهیه بورک کاپ میلفوی

آشنایی با طرز تهیه بورک کاپ میلفوی

مواد لازم

خمیر هزارلا: ۱۲ عدد

هویج (رنده شده): ۲ عدد

کدو سبز (رنده شده): ۲ عدد

برگ ج ۰ عفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپ خوری

شبت (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)

برگ نعناع (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)

آرد: ۴ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ: ۳ عدد

پنیر فتا (خرد شده): ۵۰ گرم

بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. خمیر هزار لا را به مدت ۵ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. کدو سبز را رنده کنید و آب اضافی آن را با فشار دادن بگیرید.

۲. کدوی رنده شده، هویج رنده شده، برگ جعفری، شبت و نعناع خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، آرد، پنیر فتای خرد شده، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.

۳. هر ۴ لایه خمیر هزارلا را روی هم قرار دهید و در داخل قالب مافین چرب شده با روغن یا کره بگذارید، طوری که اضافه خمیر از لبه‌های قالب آویزان باشد.

۴. مخلوط سبزیجات را در حفره‌های خمیر بریزید و حدود ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. آن‌ها را از قالب درآورده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر به پخت آن‌ها در فر ادامه دهید. سپس سرو کنید.

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک کاپ میلفوی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --