آشنایی با طرز تهیه بورک کاپ میلفوی
مواد لازم
خمیر هزارلا: ۱۲ عدد
هویج (رنده شده): ۲ عدد
کدو سبز (رنده شده): ۲ عدد
برگ ج ۰ عفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپ خوری
شبت (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
برگ نعناع (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
آرد: ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر فتا (خرد شده): ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. خمیر هزار لا را به مدت ۵ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. کدو سبز را رنده کنید و آب اضافی آن را با فشار دادن بگیرید.
۲. کدوی رنده شده، هویج رنده شده، برگ جعفری، شبت و نعناع خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، آرد، پنیر فتای خرد شده، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.
۳. هر ۴ لایه خمیر هزارلا را روی هم قرار دهید و در داخل قالب مافین چرب شده با روغن یا کره بگذارید، طوری که اضافه خمیر از لبههای قالب آویزان باشد.
۴. مخلوط سبزیجات را در حفرههای خمیر بریزید و حدود ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. آنها را از قالب درآورده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر به پخت آنها در فر ادامه دهید. سپس سرو کنید.
آموزشاتون واقعاً عالی و قابل فهم هستند.