آشنایی با طرز تهیه بورک مرغ لذیذ
مواد لازم برای4 نفر
-
400 گرم مرغ چرخ کرده
-
1 بسته خمير یوفکا
-
300 گرم قارچ
-
1 عدد فلفل دلمه ای(ترجیحا از 3 رنگ قرمز، زرد و سبز استفاده کنید)
-
به میزان لازم پنیر پیتزا
-
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین
-
4 قاشق غذا خوری آلوبخارا ریز شده
-
2 عدد پیاز
-
1 عدد زرده تخم مرغ
-
به میزان لازم کنجد و ساه دانه
-
100 گرم کره
-
به میزان لازم زعفران دم کرده
مراحل
-
پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده (به پياز زردچوبه بزنید که رنگش قشنگ تر بشه) ،سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و آلو بخارا را به مواد اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل و دارچین بزنید ، در این لحظه فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه بذارید تا گرم شود.
در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و روی خمیر را با کره آب شده آغشته نمایید تا نرم شود و موقع پیچیدن نشکند ، سپس 2 قاشق از مخلوط مرغ را درون خمیر ریخته و 2 قاشق پنیر پیتزا (اگر پر پنیر دوس دارید 3 قاشق) را روی مخلوط بریزید دو طرف مخلوط را با خمیر ببندید و خمیر ها را رول کنیددر نهایت کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و رول ها را روی آن قرار دهیدزرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و با برس روی رول ها بمالید سپس کنجد و سیاه دانه را روی آن بپاشید.سینی را درون فر قرار دهید تا آماده شوند. 30 دقیقه برای پخت آن کافی است.بورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید. پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد 15 _ 20 عدد بورک به شما میدهد.
سپاس از زحماتتون، مطالب خوبی مینویسید.