آشنایی با طرز تهیه بورک مرغ لذیذ

آشنایی با طرز تهیه بورک مرغ لذیذ

مواد لازم برای4 نفر

  1. 400 گرم مرغ چرخ کرده
  2. 1 بسته خمير یوفکا
  3. 300 گرم قارچ
  4. 1 عدد فلفل دلمه ای(ترجیحا از 3 رنگ قرمز، زرد و سبز استفاده کنید)
  5. به میزان لازم پنیر پیتزا
  6. به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین
  7. 4 قاشق غذا خوری آلوبخارا ریز شده
  8. 2 عدد پیاز
  9. 1 عدد زرده تخم مرغ
  10. به میزان لازم کنجد و ساه دانه
  11. 100 گرم کره
  12. به میزان لازم زعفران دم کرده

مراحل

  1. پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده (به پياز زردچوبه بزنید که رنگش قشنگ تر بشه) ،سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و آلو بخارا را به مواد اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل و دارچین بزنید ، در این لحظه فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه بذارید تا گرم شود.

    در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و روی خمیر را با کره آب شده آغشته نمایید تا نرم شود و موقع پیچیدن نشکند ، سپس 2 قاشق از مخلوط مرغ را درون خمیر ریخته و 2 قاشق پنیر پیتزا (اگر پر پنیر دوس دارید 3 قاشق) را روی مخلوط بریزید دو طرف مخلوط را با خمیر ببندید و خمیر ها را رول کنید
    در نهایت کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و رول ها را روی آن قرار دهید
    زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و با برس روی رول ها بمالید سپس کنجد و سیاه دانه را روی آن بپاشید.
    سینی را درون فر قرار دهید تا آماده شوند. 30 دقیقه برای پخت آن کافی است.
    بورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید. پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد 15 _ 20 عدد بورک به شما میدهد.

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک مرغ لذیذ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --