آشنایی با طرز تهیه بورک بقچه ای 

بورک بقچه ای

مواد لازم برای خمیر بورک:

1 لیوان شیر
1 عدد تخم مرغ
2 ق س آب لیمو
1 فنجان روغن زیتون(65 گرم ، روغن مایع هم میشه)
1 ق چ بکینگ پودر
1 ق م خوری نمک
3 الی 3.5 لیوان آرد
برای لایه های خمیر:
250 گرم کره
برای داخل بورک:
200 گرم پنیر
جعفری
بجز آرد بقیه مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد. 12 چانه از خمیر جدا کنید روی چانه ها دستمال بکشید کمی استراحت بدید(حدود 20 دقیقه). هر چانه را اندازه بشقاب باز کنید با کره آب شده چرب کنید خمیر دوم را باز کنید و روی خمیر چرب شده بذارید و مجدد خمیر دوم را چرب کنید. خمیر را مثل بقچه ببندید.خمیرها را دو تا دو تا به این شکل آماده کنید. سپس خمیرهای بقچه ای را با وردنه باز کنید و به 4 قسمت برش بزنید و وسط خمیر مخلوط پنیر و جعفری بذاریدو به شکل بقچه ببندید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. قسمت بسته شده بقچه رو به پایین باشد.روی بورک ها زرده تخم مرغ بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که روی بورک سرخ شود بپزید.

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک بقچه ای  " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --