آشنایی با طرز تهیه بورک اسفناج قارچ

طرز تهیه بورک اسفناج قارچ

موادلازم:

1- خمیر فیلو یا یوفکا

1بسته

2- قارچ

500gr

3- اسفناج

500gr

4- پنیر پیتزا

1پیمانه

5- پنیر گودا

1/2پیمانه

6- گردو خرد شده

به میزان نیاز

7- پیازداغ

به میزان دلخواه

8- کره

50gr

9- روغن کنجد

2قاشق غذاخوری

10- ماست رقیق شده

1الی2قاشق غذاخوری

11- ادویه(نمک.فلفل پاپریکا.پودر تخم گشنیز…)

به اندازه لازم

مواد لازم برای رومال بورک:

1- زرده تخم مرغ

1عدد

2- زعفران دم شده

2الی3قاشق غذاخوری

3- کره

1الی2قاشق غذاخوری

4- کنجد

به میزان نیاز

طرز تهیه:

1-قبل از هرچیز اسفناج های شسته وخرد شده رو کمی بخار پز کردم(خیلی کم)

2-قارچ هارو اسلایس کردم وهمراه کمی نمک و زردچوبه تفت دادم وکنار گذاشتم(خیلی کم)

3-قارچ +اسفناج +گردو+ترکیبی از هردو پنیر +پیاز داغ مجلسی فراوان رو باهم ترکیب میکنم.اسفناج وقارچ رونباید زیادتفت بدیددرحد یه بخارکوچیک کافیه..این کار باعث میشه تابورک شما بعداز پخت خیلی خشک و….نشه.

4-مقداری از پنیر رو برای رویه کار کنار گذاشتم.

5-کره بن ماری شده + روغن+ماست روهم باهم ترکیب کنید …. 6- رویه خمیر هارو با مخلوط کره و….برس بزنید وداخل خمیرهارو با مواداسفناج و….پرکنیدوبعد

رولشون کنیدرولهای لقمه ای رو به شکل حلزونی داخل ظرف( دایره ای) شکل یابه شکل نواری وموازی داخل ظرف های (چندضلعی) بچینید.

۷-موادرومال رو باهم مخلوط کنید وبابرس روی بورکهابکشیدوکنجدهارو تومرحله آخر روی بورک بریزید.

۸-بورکهارو به مدت 25دقیقه داخل فر180درجه گذاشتم وبعدازگذشت 25 دقیقه باقیمانده پنیرها روروی بورکهاریختم ودوباره به مدت 5 دقیقه دیگه داخل فرگذاشتم تاپنیرها کمی طلایی رنگ بشن…برای سرو هم از انواع سس ها باب ذائقتون میتونید استفاده کنید.

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک اسفناج قارچ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --