بوروک لاز
مواد لازم
-
1 بسته خمیر یوفکا کاله مستطیلی
-
250 گرم گوشت چرخ شده
-
1/2 سینه مرغ آبپز
-
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
-
100 گرم قارچ بلانچ شده
-
1 عدد پیاز نگینی متوسط
-
جعفری ساطوری مقداری
-
1 ق غ فلفل دلمه نگینی
-
نمک فلفل زردچوبه دارچین
مراحل
-
سلامممم به دوستان عزیزممم برای تهیه این بوروک خوشمزه باید ابتدا پیاز رو با ادویه ها تفت بدیم و بعد که سبک شد گوشت رو اضافه کنیم و خوب تبت بدیم تا کاملا بوی گوشت گرفته بشه حالا مرغ خرد شده و قارچ و جعفری و فلفل دلمه رو اضافه می کنیم و تفت میدیم
کف ظرف سوفله خوری یه پیرکس رو با کمی کره چرب می کنیم و یک عدد یوفکا قرار میدیم کمی پنیر پیتزا می پاشیم و مواد رو روی پنیر میریزیم و باز کمی پنیر و روی پنیر دوباره یک یوفکا قرار میدیم این مار رو تا سه الی چهار لایه انجام میدیم و در آخر روی یوفکا فقط پنیر می پاشیمفر. و در دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم می کنیم و ظرف رو در طبقه وسط فر برای ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا پنیر کاملا آب و برشته بشه حالا بوروک ما امادس میتونید برش بدید و سرو کنید نوش جان 🌹🥰❤️نکته:اگر خمیر یوفکاتون از نوع نازک هست باید از دو یا سه نان استفاده کنید و برای اینکه خمیر ها بهم بچسبه و جدا نشه باید بینشون حتما کمی ماست وکره و زده تخم مرغ مخلوط شده با فرچه بزنید تا ظاهر کارتون شکیل 🥰باشه
مرسی از تمام زحماتتون. به شدت تشکر میکنم