آدنا کباب ترکیه ای

طرز پخت آدنا کباب ترکیه ای

مواد لازم برای آدنا کباب :

 قلوه گاه گوسفند 400 گرم
قلوه گاه گوساله  200 گرم
 سردست گوساله 300 گرم
دنبه 100 گرم
 نمک و پاپریکا به مقدار لازم
فلفل دلمه قرمز  به مقدار لازم

طرز تهیه آدنا کباب :

ابتدا گوشت و دنبه را با بزرگترین پنجره چرخ کنید و به آن نمک و پاپریکا بزنید. مجددا با پنجره متوسط چرخ کنید. سپس خوب ورز بدهید. مقداری پیاز رنده شده آماده کنید و آب پیاز را خوب بگیرید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید. بعد از این مدت پیاز را داخل گوشت چرخ کرده بریزید و با کوچکترین پنجره چرخ کنید. گوشت را دو ساعت داخل یخچال قرار بدهید. بعد از این مدت فلفل دلمه قرمز را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

سپس کل مواد را ساطوری کنید و مجددا یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و آن را بیرون بیاورید و به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید در حین پخت کباب را بین نان فشار بدهید تا آب و روغن آن گرفته شود و دوباره کباب کنید.

برای سرو حتما از فلفل کبابی و گوجه کبابی و ترکیب خوشمزه پیاز و جعفری استفاده کنید.

* نکته :

برای تهیه ترکیب ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و فلفل دلمه قرمز را هم خلالی خرد کنید جعفری را ریز خرد کنید و به آرامی مخلوط کنید و به آن سماق و نمک و آبلیمو اضافه کنید و به همراه کباب عالی می شود.

یک دیدگاه برای " آدنا کباب ترکیه ای " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --