صفحه اصلی / آموزش آشپزی / نحوه درست کردن کباب کوبیده دو رنگ

نحوه درست کردن کباب کوبیده دو رنگ

دستور تهیه کباب کوبیده دو رنگ

مواد لازم برای کوبیده مرغ:

گوشت مرغ چرخکرده 500 گرم
دنبه ی گوسفند 50 گرم
پیاز متوسط رنده شده آبگرفته 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم

مواد لازم برای کوبیده گوشت:

گوشت چرخکرده گوسفند 500 گرم
پیاز رنده شده آبگرفته 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی ،جعفری،ریحان و لیموترش برای تزئین

    طرز تهیه:

    1. گوشت مرغ را همراه با دنبه چرخکرده گوسفند،پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعران با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه خوب ورز دهید.

    2. گوشت گوسفند را هم به همین ترتیب،با پیاز رنده شده آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کرده و کاملا ورز دهید و هر دو گوشت عمل آمده را جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.

    3. اکنون اول گوشت گوسفند را به سیخ بکشید و نصف دیگر سیخ را گوشت مرغ بکشید و با انگشت آن را حالت دهید.

    4. کباب دو رنگ را روی کباب پز بگذارید و سیخ کباب را مرتبا پشت و رو کنید تا کباب نسوزد.

    5. بعد از پخت کباب را در ظرف کشیده و با گوجه فرنگی کباب شده و جعفری و ریحان و لیمترش تزئین کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --